Supergott "bröd" som ger mycket proteiner och ett jämnt blodsocker.
125 gram keso
3 ägg
3/4dl kokosnötmjöl
1/2dl mandelmjöl
4 msk kruskakli
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
två nypor salt
Mixa ägg och keso med stavmixer. Blanda de torra ingredienserna. Rör ihop mjölblandningen med äggsmeten. Platta ut på bakplåtspappersklädd plåt. Fukta händerna och platta till med händerna till en ca 1,5 cm tjock platta. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.
125 gram keso
3 ägg
3/4dl kokosnötmjöl
1/2dl mandelmjöl
4 msk kruskakli
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
två nypor salt
Mixa ägg och keso med stavmixer. Blanda de torra ingredienserna. Rör ihop mjölblandningen med äggsmeten. Platta ut på bakplåtspappersklädd plåt. Fukta händerna och platta till med händerna till en ca 1,5 cm tjock platta. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.
Dela brödet i fyra delar och dela sedan brödet mitt itu. Bred sidorna med röd pesto, strö över mozarellaost och skuren salami. Lägg ihop brödet och grilla över öppen eld - ät och njut!
Tjingeling på ett tag/Linda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar